Hoeveel werk kan ik verrichten per laadbeurt (zagen in hout, m² gazon, enzovoort)?

Laatste update:
29-3-2022

Klik hier voor een overzicht.

De machines van het PRO AccuSysteem hebben een ​​langere looptijd in vergelijking met de machines van het COMPACT AccuSysteem, omdat de accu's STIHL AP en STIHL AR over het algemeen een hogere energie-inhoud hebben.

De machines van het PRO AccuSysteem hebben een hogere efficiëntie. Door hun hoge prestaties krijgen de producten meer gedaan in een veel kortere tijd.