Hoe monteer ik de aansluitkabel correct op mijn STIHL AR L accu?

Laatste update:
15-12-2021

Breng de stekker aan op het draagsysteem.
De aansluitkabel kan afgesteld worden naar nood, afhankelijk van de lichaamsgrootte van de gebruiker, de verschillende accuproducten en het gebruik.
De aansluitkabel kan door de hoes (1) op het draagstel en de gespen (2) worden bevestigd, of aan de zijkant tegen de rugplaat met de gespen (2).
De lengte van de aansluitkabel kan via een lus op de accu (3) of een lus aan de zijkant (4) worden afgesteld.

• Breng de aansluitkabel zo aan dat deze zo kort mogelijk is, niet geknikt is en bij de werkzaamheden niet hindert.