Hoe monteer ik de aansluitkabel correct op mijn STIHL accu AR L?

Veranderd:
8-7-2020
FAQ
Installatie

Stekker aanbrengen op het draagsysteem.
De aansluitkabel kan, afhankelijk van de lichaamsgrootte van de gebruiker, de verschillende accuproducten en het gebruik worden gemonteerd en afgesteld.
De aansluitkabel kan door de hoes (1) op het draagstel en de gespen (2) of aan de zijkant tegen de rugplaat met de gespen (2) worden bevestigd.
De lengte van de aansluitkabel kan via een lus op de accu (3) of een lus aan de zijkant (4) worden afgesteld.

• De aansluitkabel zo aanbrengen dat deze zo kort mogelijk is, niet is geknikt en bij de werkzaamheden niet hindert.