Hoe kan ik mijn STIHL accu AR L in de STIHL connected app koppelen?

Veranderd:
16-10-2020
FAQ
Werking

• De Bluetooth®-interface en het mobiele netwerk/wifi op uw mobiele eindapparaat activeren.
  • De Bluetooth®-interface op de accu activeren.
  • De STIHL connected app uit de App Store downloaden en een STIHL connected account aanmaken.
  • De STIHL connected app openen en aanmelden met uw account.
  • De accu toevoegen als nieuw product. Hiervoor "+" en "Product toevoegen" selecteren.
  • De aanwijzingen op het beeldscherm opvolgen.