Hoe kan ik de Bluetooth®-interface op mijn STIHL AR L accu in- en uitschakelen?

Laatste update:
13-12-2021

Je kan de Bluetooth®-interface activeren door:

• de zwarte druktoets naast de led-weergave op de STIHL AR L accu ongeveer 3 seconden lang ingedrukt te houden. De rechter led brandt dan ongeveer 3 seconden blauw en er klinken drie korte signaaltonen. De Bluetooth®-interface op de accu is dan geactiveerd.

Je kan de Bluetooth®-interface deactiveren door:
  • de zwarte druktoets naast de led-weergave op de STIHL AR L accu ongeveer 3 seconden lang ingedrukt te houden. De rechter led knippert dan zes maal blauw en er klinken drie korte signaaltonen. De Bluetooth®-interface op de accu is dan gedeactiveerd.

Opmerking:
Als Bluetooth® ingeschakeld is, kan de STIHL AR L accu worden gevonden door de STIHL connected App.