Hoe kan ik de Bluetooth®-interface op mijn STIHL accu AR L in- en uitschakelen?

Veranderd:
16-10-2020
FAQ
Functionaliteit

Bluetooth®-interface activeren:

• De zwarte druktoets naast de led-weergave op de STIHL accu AR L indrukken en ca. 3 seconden lang ingedrukt houden. De rechter led brandt ca. 3 seconden blauw. Er klinken drie korte signaaltonen. De Bluetooth®-interface op de accu is geactiveerd.

Bluetooth®-interface deactiveren:
  • De zwarte druktoets naast de led-weergave op de STIHL accu AR L indrukken en ca. 3 seconden lang ingedrukt houden. De rechter led knippert zes maal blauw. Er klinken drie korte signaaltonen. De Bluetooth®-interface op de accu is gedeactiveerd.

Opmerking:
Als Bluetooth® is ingeschakeld, kan de STIHL accu AR L worden gevonden door de STIHL connected app.