Hoe weet ik of de STIHL Smart Connector succesvol verbonden is met de STIHL connected App?

Laatste update:
2-12-2021

Je kan aan de verbindingsstatus herkennen of de STIHL Smart Connector succesvol verbonden is met de STIHL connected App.

• Groen betekent dat de STIHL Smart Connector binnen bereik is en verbonden is met de STIHL connected App.
  • Rood betekent dat de STIHL Smart Connector buiten bereik is en niet verbonden is met de STIHL connected App.
De verbindingsstatus wordt zowel in het productoverzicht als in de detailweergave van elk product weergegeven.