De SMART Connector geeft een hogere werktijd weer dan in werkelijkheid. Zijn er mogelijkheden de werktijd terug te stellen?

Laatste update:
1-12-2021

De werktijd terugstellen is alleen indirect mogelijk:

• Selecteer in de detailweergave van uw product "Connector" > "Connector verwijderen" om de koppeling tussen het apparaat en de STIHL Smart Connector te verwijderen.
  • Koppel het apparaat opnieuw aan de STIHL Smart Connector en voer de daadwerkelijke werktijd als startwaarde in.
LET OP: De geschiedenis van de vorige koppeling is daarna niet meer beschikbaar.