De datamatrixcode in het batterijvak van de STIHL Smart Connector wordt niet herkend door de app. Wat kan ik doen?

Laatste update:
30-11-2021

• Controleer eerst of de internetverbinding van uw smartphone actief is.
  • Probeer vervolgens de datamatrixcode in het scanvenster van de app te plaatsen. Als je het scanvenster aanraakt, focust de camera opnieuw op de afbeelding. Als de camera niet kan focussen op de datamatrixcode, probeer de afstand tussen de smartphone en de afbeelding te verkleinen of vergroten.
  • Indien nodig kan je ook het serienummer van de STIHL Smart Connector manueel invoeren via het toetsenbord-pictogram in de menubalk.