De datamatrixcode in het batterijvak van de STIHL Smart Connector wordt niet herkend door de app. Wat kan ik doen?

Veranderd:
14-8-2020
FAQ
Installatie
  • Eerst controleren dat de internetverbinding van uw smartphone actief is.
  • Vervolgens proberen de datamatrixcode in het scanvenster van de app te plaatsen. Door het scanvenster aan te raken, wordt opnieuw scherpgesteld op de afbeelding. De afstand tussen smartphone en datamatrixcode variëren als u niet scherp kunt stellen op het beeld. Let op voldoende belichting.
  • Als de datamatrixcode niet kan worden vastgelegd, kiest u het toetsenbordsymbool in de menubalk en voert u het serienummer van de STIHL Smart Connector in.