Ik kan de STIHL Smart Connector bij de installatie van mijn STIHL connected app niet vinden. Wat moet ik doen?

Veranderd:
14-8-2020
FAQ
Problemen oplossen

Controleer of het volgende van toepassing is:

• Uw smartphone met de STIHL connected app bevindt zich binnen een bereik van tien meter ten opzichte van de connector. Het kan tot 60 seconden duren voordat de app de Smart Connector herkent.
  • In uw smartphone zijn de locatiebepaling en Bluetooth geactiveerd.
  • De smartphone voldoet aan de systeemvereisten.
  • De isolatiefolie tussen de knoopcelbatterij en de contacten in de behuizing van de Smart Connector werd verwijderd.
  • De batterij werd aangebracht met de juiste polariteit.
  • De led in de behuizing van de Smart Connector brandt na het aanbrengen van de batterij gedurende enkele seconden groen.

Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan en u de Smart Connector nog steeds niet in de STIHL connected app kunt vinden, verzoeken wij verzoeken u via de STIHL app een "Ondersteuningsaanvraag” in te dienen.