Kunnen de STIHL Smart Connector en het STIHL connected systeem ook worden toegepast in combinatie met gebruikte producten?

Laatste update:
14-8-2020

Ja, ook gebruikte producten kunnen worden gebruikt. De aanwijzingen in de gebruikshandleiding helpen u verder.  Bij het koppelen van producten en de installatie van de connector in de STIHL connected app kunnen voor gebruikte producten de al verrichte bedrijfsuren als startwaarde voor de werktijd worden ingevoerd.