Kan ik de STIHL Smart Connector en het STIHL connected systeem ook gebruiken voor producten die ik voorheen al gebruikt heb?

Laatste update:
25-11-2021

Ja, het STIHL connected systeem werkt ook met reeds gebruikte producten. De gebruikshandleiding bevat hiervoor instructies. Bij het koppelen van producten en de installatie van de STIHL Connector in de STIHL connected App kan je de al verrichte gebruikstijd invoeren als startwaarde.