Hoe breng ik de STIHL Smart Connector correct aan op mijn STIHL product?

Laatste update:
10-3-2022

Onze installatievideo's tonen hoe je de STIHL Smart Connector correct hoort aan te brengen. Die worden weergegeven wanneer je de STIHL Smart Connector aan de STIHL connected App of de STIHL connected Portal toevoegt.

Voorgedefinieerde installatieposities zijn alleen beschikbaar in de installatievideo's voor 'volledig ondersteunde' producten, die ook hier kunnen worden gevonden.