Hoe stel ik de regensensor in op de iMOW®?

24-4-2024
De iMOW® kan ook in de regen maaien. Nat gras kan echter leiden tot meer spoorvorming op het gazon en meer vervuiling van de iMOW® . je kan dus zelf bepalen bij hoeveel regen de iMOW® nog moet uitrijden. Afhankelijk van de instelling varieert de gevoeligheid van de regensensor en de tijd die de robotmaaier wacht na regen voordat hij terugkeert naar het maaivlak. Als de regensensor detecteert dat het te nat is, wordt het maaiproces zo lang gepauzeerd totdat het weer droog genoeg is en de iMOW® in een actieve tijd is.

Regensensor van de iMOW® instellen

De regensensor van de iMOW® RMI instellen