Welke vertraging is normaal bij het invoeren van een commando via de iMOW® app?

Geändert am:
8-7-2020
FAQ
Gebruik

De technische doorlooptijd onder ideale omstandigheden bedraagt 1 seconde. De werkelijke vertraging is afhankelijk van vele factoren, bijv. signaalsterkte van de draadloze verbinding van de iMOW® (GPRS-ontvangst), signaalsterkte van de draadloze verbinding van de smartphone/tablet/pc, snelheid van de smartphone/tablet/pc enz.