Waarom zijn de prijzen van accumachines zo hoog?

8/07/2020

STIHL biedt een breed scala aan accumachines in verschillende prijscategorieën - van de aantrekkelijk geprijsde STIHL lithium-ion machines met geïntegreerde accu voor gebruik in kleine tuinen en rondom het huis tot het STIHL PRO Accusysteem voor professionele gebruikers.

In principe worden alle STIHL accu's en STIHL accumachines hoogwaardig gefabriceerd en ideaal beoordeeld voor de respectievelijke gebruiksscenario's en doelgroepen.

Na de eerste aankoop wordt de aankoop van andere machines van hetzelfde accusysteem nog aantrekkelijker. Dankzij het modulaire concept kan je reeds gekochte accu's en de lader gebruiken voor alle andere machines van hetzelfde accusysteem. In vergelijking met benzinemachines zijn er geen kosten voor brandstof of bougies.