COOKIE POLICY WWW.STIHL.BE

1. WAT ZIJN COOKIES?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van het apparaat worden geplaatst wanneer u op het internet surft en bepaalde websites bezoekt. Ze kunnen verschillende gegevens bevatten, zoals de naam van de server die ze heeft geplaatst, een ID in de vorm van een uniek nummer, een vervaldatum, enz. Een server heeft toegang tot deze informatie en kan deze informatie lezen en opslaan. De geplaatste cookies geven geen toegang tot de gegevens op uw toestel of tot uw e-mailadres.

2. ONS GEBRUIK VAN COOKIES

Wij, de onderneming ANDREAS STIHL NV, maken in onze hoedanigheid van verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens gebruik van cookies wanneer u de website www.stihl.be (hierna de "Website") bezoekt, bijvoorbeeld om:

• bij te houden wat u aan uw winkelmandje hebt toegevoegd;
  • contactformulieren in te dienen;
  • u te herkennen wanneer u terugkeert naar de Website en de weergave ervan aan te passen aan uw voorkeuren;
  • uw bezoek aan onze websites aantrekkelijk te maken en om het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken.

Binnen deze cookies onderscheiden wij cookies die:

• noodzakelijk zijn om onze Website te laten werken en om die reden niet uitgeschakeld kunnen worden, bekend als “noodzakelijke cookies”;
  • onze Website in staat stellen om extra functies en persoonlijke instellingen aan te bieden, bekend als “functionele cookies”;
  • ons voorzien van informatie over het gebruik van de Website, bekend als "analytische cookies";
  • ons in staat stellen de voorkeuren en gewoonten van bezoekers van de Website te bepalen, bijvoorbeeld op basis van hun woonplaats of hun koop- of surfgedrag op internet, bekend als “marketing cookies”.

Sommige cookies zijn gekoppeld aan de Website, zoals noodzakelijke cookies, andere zijn afhankelijk van websites van derden die de inhoud beheren van de pagina die u bekijkt, zoals analytische en marketing cookies.

3. DE COOKIEBANNER

Door op de volgende link te klikken, krijgt u toegang tot onze banner voor informatie, acceptatie en configuratie van cookies. Deze banner verschijnt ook wanneer u onze Website voor de eerste keer bezoekt of wanneer uw toestemming is verlopen. Via deze banner, kunt u:

• toegang krijgen tot de samenvattende informatie met betrekking tot de gebruikte cookies op basis van hun doel, alsook tot de privacy- en cookiepolicy door op de desbetreffende link te klikken;
  • toestemming geven voor het gebruik van analytische-,marketing- of functionele cookies, hetzij door het gebruik van al deze cookies te aanvaarden door op "Alle cookies aanvaarden" te klikken, hetzij door de doeleinden te selecteren van de cookies waarvan u het gebruik aanvaardt, hetzij door bezwaar te maken tegen het gebruik ervan.

U kunt uw keuzes op elk moment wijzigen, zonder dat u zich daarvoor hoeft te verantwoorden.

Voor noodzakelijke cookies is uw toestemming niet vereist. Zij kunnen niet worden gedeactiveerd omdat zij essentieel zijn voor de werking van de Website. Omgekeerd plaatsen wij alleen functionele, analytische en/of marketing cookies met uw toestemming.

4. COOKIES DIE OP ONZE WEBSITE GEBRUIKT WORDEN

In de volgende tabellen vindt u de cookies die wij op onze Website gebruiken, gerangschikt volgens hun doeleinden, d.w.z. noodzakelijk, functioneel, analytisch of marketing, alsook de naam van de cookie, de bewaartermijn en de uitgever ervan:

NOODZAKELIJKE COOKIES

Noodzakelijke cookies zijn essentieel voor de werking van de Website. Ze kunnen niet worden gedeactiveerd via de cookiebanner:

Naam van de cookie

Bewaringstermijn

Functie

Uitgever

ASP.NET_SessionId

Sessie

Wordt gebruikt om de sessie tussen de klant/gebruikertoepassing en de STHIL-server in stand te houden.

STIHL

.ASPXAUTH

Sessie

Wordt gebruikt om een gebruiker te identificeren en toegang te verlenen tot het klantenaccount.

STIHL

allowCookies

3 jaar

Wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor het gebruik van cookies te onthouden.

STIHL

stihl_cookie_info_lakes

30 dagen

Wordt gebruikt om de cookiebanner met keuzemogelijkheden weer te geven.

STIHL

noDesktop

Sessie

Wordt gebruikt om toegang tot de Website mogelijk te maken, afhankelijk van het gebruikte apparaat.

STIHL

langSelected

3 jaar

Wordt gebruikt om de taal te selecteren.

STIHL

FUNCTIONELE COOKIES

Deze cookies stellen de Website in staat om extra functies en persoonlijke instellingen aan te bieden. Ze kunnen ingesteld worden door STIHL of door externe aanbieders van diensten die we op onze pagina’s hebben geplaatst. Als u deze cookies niet toestaat, kunnen deze of sommige van deze diensten wellicht niet correct werken.

Naam van de cookie

Bewaringstermijn

Functie

Uitgever

locatorAttr [...]

Sessie

Wordt gebruikt om de keuzemogelijkheden voor kenmerken weer te geven bij het zoeken naar wederverkopers.

STIHL

stihl_slider-light

10 dagen

Wordt gebruikt om keuzemogelijkheden weer te geven.

STIHL

stihl_slider-height

10 dagen

Wordt gebruikt om keuzemogelijkheden weer te geven.

STIHL

stihl_slider-width

10 dagen

Wordt gebruikt om keuzemogelijkheden weer te geven.

STIHL

stihl_plantadvisor

3 jaar

Wordt gebruikt om boomsoorten op te slaan die de gebruiker heeft geselecteerd uit de boomwoordenlijst.

STIHL

NoMobile

Sessie

Wordt gebruikt om te bepalen of de Website vanaf een mobiel apparaat wordt benaderd om de weergave / functionaliteit aan te passen.

STIHL

kiosque

Sessie

Wordt gebruikt om wederverkopers te zoeken.

STIHL

allowCookies

3 jaar

Wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor het gebruik van cookies te onthouden.

STIHL

stihl_cookie_info_lakes

30 dagen

Wordt gebruikt om de cookiebanner met keuzemogelijkheden weer te geven.

STIHL

stihl_newsletter_popup_closed

30 dagen

Wordt gebruikt om de nieuwsbriefbanner te sluiten.

STIHL

stihl-action-for-newsletter

Aanvaard: 3 jaar, Geweigerd: 30 dagen

Wordt gebruikt wanneer op een van de knoppen op de nieuwsbriefbanner (accepteren of sluiten) wordt geklikt.

STIHL

langSelected

3 jaar

Wordt gebruikt om de taal te selecteren.

STIHL

produitCatalogueNotepad

30 dagen

Wordt gebruikt om de identificerende kenmerken van de geselecteerde items te bewaren.

STIHL

ANALYTISCHE COOKIES

Deze cookies stellen STIHL in staat bezoekers en hun herkomst te tellen, zodat STIHL de prestatie van de Website kan analyseren en verbeteren. Ze helpen STIHL te begrijpen welke pagina’s het meest en minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de gehele Website bewegen. Als u deze cookies niet toestaat, weet STIHL niet wanneer u haar Website bezocht heeft. U kunt het plaatsen van analytische cookies accepteren of weigeren via de cookiebanner:

Naam van de cookie

Bewaringstermijn

Functie

Uitgever

_ga

2 jaar

Wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden.

Google

_gid

24 uur

Wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden.

Google

_gat of _dc_gtm_< property-id>

10 minuten

Wordt gebruikt om de stroom van verzoeken te verminderen en de snelheid van verzoeken aan servers te controleren.

Google

AMP_TOKEN

30 seconden tot 1 jaar

Bevat een token dat kan worden gebruikt om de identificatiecode van een klant op te vragen ("AMP-cliënt-ID" genoemd, een identificatiemiddel, hierna "cliënt-ID(s)"). Andere waarden kunnen wijzen op een verbroken verbinding, een poging tot diefstal, of een fout bij het opvragen van de cliënt-ID('s).

Google

_gac_< property-id>

90 dagen

Bevat informatie over gebruikerscampagnes die kan worden gebruikt om conversiepercentages vast te stellen.

Google

__utma

2 jaar na plaatsing/actualisering

Wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen bezoekers en sessies. De cookie wordt telkens bijgewerkt wanneer gegevens naar Google Analytics worden verzonden.

Google

__utmt

10 minuten

Wordt gebruikt om de vraag naar diensten en gegevensverzameling op sites met veel verkeer te beperken.

Google

__utmb

30 minuten na plaatsing/actualisering

Wordt gebruikt om nieuwe sessies/bezoeken te bepalen. De cookie wordt bijgewerkt telkens wanneer gegevens naar Google Analytics worden verzonden.

Google

__utmc

Sessie

Wordt gebruikt om interoperabiliteit met oudere versies van de Google Analytics-code mogelijk te maken. In deze oude versie werd het gebruikt in combinatie met het __utmb cookie om nieuwe bezoeken/sessies van terugkerende gebruikers te identificeren.

Google

__utmz

6 maanden na uitvoering/actualisering

Wordt gebruikt om de bron van het verkeer of de campagne te achterhalen die verklaart hoe de gebruiker de site heeft bereikt. De cookie wordt bijgewerkt telkens wanneer gegevens naar Google Analytics worden verzonden.

Google

__utmv

2 jaar na plaatsing/actualisering

Wordt gebruikt om gepersonaliseerde variabele gegevens over bezoekers op te slaan. De cookie wordt bijgewerkt telkens wanneer gegevens naar Google Analytics worden verzonden.

Google

_gaexp

Hangt af van de duur van het experiment, maar gewoonlijk 90 dagen.

Wordt gebruikt om te bepalen of een gebruiker aan een experiment deelneemt en het verloop van de experimenten waaraan hij heeft deelgenomen.

Google

_opt_awcid

24 uur

Wordt gebruikt voor campagnes die gekoppeld zijn aan klant-ID('s) van Google Ads.

Google

_opt_awmid

24 uur

Wordt gebruikt voor campagnes die gekoppeld zijn aan klant-ID('s) van Google Ads.

Google

_opt_awgid

24 uur

Wordt gebruikt voor campagnes die gekoppeld zijn aan Groep ID's van Google Ads.

Google

_opt_awkid

24 uur

Wordt gebruikt voor campagnes die gekoppeld zijn aan identificatiecriteria van Google Ads.

Google

_opt_utmc

24 uur

Wordt gebruikt om de laatste utm_campaign query parameter op te slaan.

Google

gtm_internal

30 dagen

Wordt gebruikt om het interne verkeer van STIHL en haar partners te detecteren.

Google

mf_ [session]

Sessie

Deze cookie identificeert de browsersessie terwijl deze loopt. De cookie wordt verwijderd zodra de sessie eindigt, d.w.z. wanneer de gebruiker de website verlaat.

Mouseflow

mf_user

90 dagen

Deze cookie bepaalt of de gebruiker een regelmatige bezoeker is of een nieuwe bezoeker. Dit gebeurt gewoon met een ja/nee-schakelaar; er wordt geen andere informatie over de gebruiker opgeslagen.

Mouseflow

stihl-visit-for-newsletter

3 jaar

Wordt gebruikt om het aantal paginabezoeken aan de Website per gebruiker bij te houden; vanaf 3 bezochte pagina's wordt de nieuwsbriefbanner getoond.

STIHL

MARKETING COOKIES

Marketing cookies worden geplaatst voor marketingdoeleinden en dienen om uw surfgedrag te volgen nadat u onze website bezocht heeft en/of om u aangepaste reclame te tonen. Deze cookies kunnen door ons of door derde partijen op onze website geplaatst worden. U beslist zelf of u toestemming geeft om zulke marketing cookies te plaatsen:

Naam van de cookie

Bewaringstermijn

Functie

Uitgever

gtm_wd-sent

30 minuten

Wordt gebruikt om aan te geven dat er in de afgelopen 30 minuten gegevens over het weer vanaf de locatie van de gebruiker naar Google Analytics zijn verzonden.

Google

IDE

1 jaar

Wordt gebruikt om de acties van de gebruiker van de website te registreren en te rapporteren nadat hij een advertentie van de adverteerder heeft gezien of erop heeft geklikt, om de doeltreffendheid van een advertentie te meten en gerichte advertenties aan de gebruiker weer te geven.

Google

fr

3 maanden

Wordt gebruikt voor het uitzenden van een reeks reclameproducten, zoals realtime veilingen.

Facebook

tr

Sessie

Wordt gebruikt voor het uitzenden van een reeks reclameproducten, zoals realtime veilingen.

Facebook

GPS

1 dag

Wordt gebruikt om een unieke identificatiecode op mobiele toestellen vast te leggen, om werving op basis van GPS-locatie mogelijk te maken.

Youtube

PREF

8 maanden

Wordt gebruikt om een unieke identificatiecode te registreren, die wordt gebruikt om statistieken bij te houden over hoe bezoekers YouTube-video's op verschillende websites gebruiken.

Youtube

VISITOR_INFO1_LIVE

179 dagen

Wordt gebruikt om de bandbreedte van gebruikers op pagina's met YouTube-video's in te schatten.

Youtube

YSC

Sessie

Wordt gebruikt om een unieke identificatiecode op te slaan voor het bijhouden van statistieken over YouTube-video's die de gebruiker heeft bekeken.

Youtube

yt-remote-cast-installed [x2]

Sessie

Wordt gebruikt om de instellingen van de videospeler op te slaan voor ingebouwde YouTube-video's.

Youtube

yt-remote-connected-device [x2]

3 jaar

Wordt gebruikt om de instellingen van de videospeler op te slaan voor ingebouwde YouTube-video's.

Youtube

yt-remote-device-id [x2]

3 jaar

Wordt gebruikt om de instellingen van de videospeler op te slaan voor ingebouwde YouTube-video's.

Youtube

yt-remote-fast-check-period [x2]

Sessie

Wordt gebruikt om de instellingen van de videospeler op te slaan voor ingebouwde YouTube-video's.

Youtube

yt-remote-session-app [x2]

Sessie

Wordt gebruikt om de instellingen van de videospeler op te slaan voor ingebouwde YouTube-video's.

Youtube

yt-remote-session-name [x2]

Sessie

Wordt gebruikt om de instellingen van de videospeler op te slaan voor ingebouwde YouTube-video's.

Youtube

_hjid

1 jaar

Wordt gebruikt om een unieke identificatiecode voor elke sessie te definiëren; dit zorgt ervoor dat het gedrag van latere bezoeken aan dezelfde site aan dezelfde gebruikers-ID wordt toegeschreven.

Criteo

_hjIncludedInSample

Sessie

Wordt gebruikt om een bezoeker tijdens een enkele surfsessie op unieke wijze te identificeren en aan te geven dat hij deel uitmaakt van een steekproefpubliek.

Criteo

ajs_anonymous_id

1 jaar

Wordt gebruikt om een specifieke bezoeker te identificeren, om het aantal unieke gebruikers te bepalen die een site bezoeken.

Criteo

ajs_group_properties

3 jaar

Wordt gebruikt om gegevens van bezoekers te verzamelen, waardoor ze in segmenten kunnen worden ingedeeld en de doeltreffendheid van advertenties kan worden geoptimaliseerd.

Criteo

ajs_user_traits

3 jaar

Wordt gebruikt om gegevens van bezoekers te verzamelen, waardoor ze in segmenten kunnen worden ingedeeld en de doeltreffendheid van advertenties kan worden geoptimaliseerd.

Criteo

amplitude_unsent_#GUID#

3 jaar

Gebruikt in verband met vragenlijsten en pop-upberichten van de site om statistieken op te stellen voor marketingdoeleinden.

Criteo

amplitude_unsent_identify_#GUID#

3 jaar

Gebruikt in verband met vragenlijsten en pop-upberichten van de site om statistieken op te stellen voor marketingdoeleinden.

Criteo

ki_r

3 jaar

Wordt gebruikt om bij te houden welke vragen de gebruiker heeft gezien, om te voorkomen dat dezelfde vragen aan dezelfde gebruiker worden gesteld.

Criteo

ki_t

3 jaar

Wordt gebruikt om bij te houden welke vragen de gebruiker heeft gezien, om te voorkomen dat dezelfde vragen aan dezelfde gebruiker worden gesteld.

Criteo

_hjTLDTest

Sessie

Wordt gebruikt om te controleren of cookies zijn ingeschakeld op een domein.

Criteo

amplitude_id_b37a423901694056 906133c8c13c895dcriteo.com

3 jaar

Wordt gebruikt om de gebruiker en de analyse te verifiëren en te authenticeren.

Criteo

pa-l

3 jaar

Gebruikt voor de integratie van Pinterest op de website.

Criteo

pa-l_enabled

3 jaar

Gebruikt voor de integratie van Pinterest op de website.

Criteo

pardot [x2]

Sessie

Wordt gebruikt om de bezoeker van een website te identificeren, voor marketing automatisering en leadwerving, zodat de website relevante advertenties van derden aan de bezoeker kan presenteren.

Criteo

zdi

1 dag

Wordt gebruikt om informatie te verzamelen over de bezoeken van de gebruiker aan de site, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website wordt doorgebracht en de pagina's die zijn geladen, met het oog op de weergave van gerichte advertenties.

Criteo

cookieMsg

1 jaar

Meer informatie volgt

Criteo

multivariable_test_variation_id21

Sessie

Meer informatie volgt

Criteo

STYXKEY_country

1 dag

Meer informatie volgt

Criteo

tk

Sessie

Meer informatie volgt

Criteo

obuid

3 maanden

Wordt gebruikt om gebruikersacties te volgen, zoals klikken op aanbevelingen.

Outbrain

auid

90 dagen

Wordt gebruikt om een gebruiker met een mobiel toestel te identificeren en zijn acties te volgen, zoals het klikken op aanbevelingen.

Outbrain

_ofcap_DOC1

7 dagen

Wordt gebruikt om de weergavefrequentie te beperken.

Outbrain

recs-{}

1 minuut of hernieuwing

Wordt gebruikt om aanbevolen documenten op te slaan, zodat dezelfde aanbeveling niet meer aan gebruikers wordt getoond.

Outbrain

ref-{}

1 minuut

Wordt gebruikt om informatie op een referentiedocument op te slaan.

Outbrain

spuid

12 maanden

Wordt gebruikt om de ‘uuid’ (universeel uniek identificatienummer) van de aangesloten gebruikers op te slaan.

Outbrain

spv

12 maanden

Wordt gebruikt om te melden dat een gebruiker die niet is ingelogd, een website al heeft bezocht.

Outbrain

sprm

12 maanden

Wordt gebruikt voor de "onthoud mij"-functie van Sphere voor ingelogde gebruikers.

Outbrain

SPHERE_JSESSIONID

Sessie

Wordt gebruikt om een sessie te identificeren.

Outbrain

adconv

30 dagen

Wordt gebruikt om de conversie van advertenties bij te houden.

Indeed

5. FACEBOOK PIXELS

Wanneer je via onze cookiebanner marketing cookies aanvaardt, dan maakt onze website ook gebruik van de “Custom Audiences” remarketingfunctie aangeboden door Facebook Inc. (“Facebook”). Dit betekent dat aan gebruikers van de website advertenties kunnen worden getoond op basis van hun interesses wanneer zij het sociale netwerk Facebook of andere websites die ook gebruik maken van deze functie (“Facebook ads”) bezoeken. Op basis van jouw toestemming zal Facebook namelijk pixels plaatsen waardoor jouw interesses opgevolgd kunnen worden.
Je kan je toestemming voor deze nadien steeds intrekken door de marketingcookies te weigeren in onze cookiebanner.

Meer informatie over de Facebook “Custom Audiences” remarketingfunctie kan je steeds terugvinden in onze privacy policy.

6. AANVULLEND ADVIES OM UW PRIVACYBESCHERMING TE OPTIMALISEREN

Naast de cookiebanner vindt u hieronder een aantal extra tips om de bescherming van uw privacy te optimaliseren tijdens het surfen op het internet:

UW BROWSER INSTELLEN

De meeste browsers zijn zo geconfigureerd dat cookies automatisch worden geactiveerd, ongeacht het doel ervan. U kunt deze parameters echter wijzigen om op de hoogte te worden gebracht van de aanwezigheid van cookies en om te kiezen om alle of een deel van de cookies te aanvaarden of te weigeren. Deze parameters zijn voor elke browser anders, daarom nodigen wij u uit het helpcentrum te raadplegen van de browser die u gebruikt. U vindt aanvullende informatie over het beheer van cookies door de meest gebruikte browsers door op de volgende links te klikken:

Dit moet u weten:

• de browserinstellingen staan geen specifieke toestemming voor elk van de doeleinden van cookies toe;
  • het surfen met behulp van de "private browsing"-functie (in cognito) voorkomt niet noodzakelijk het plaatsen van cookies;
  • indien u uw browser zo instelt dat alle cookies worden geweigerd, zult u wel op de Website kunnen surfen, maar zult u van sommige functies geen gebruik meer kunnen maken, zoals de zoekmogelijkheden naar wederverkopers of een aangepaste weergave van de website indien u vanaf uw smartphone surft.

COOKIES VERWIJDEREN DIE OP UW APPARATEN ZIJN OPGESLAGEN

Alle browsers bieden u de mogelijkheid cookies te verwijderen die zijn opgeslagen op de apparaten die u gebruikt om op internet te surfen. Deze instellingen zijn ook specifiek voor elke browser, dus we raden u aan het helpcentrum te raadplegen van de browser die u gebruikt.

Let op: het verwijderen van cookies zal ertoe leiden dat de cookiebanner opnieuw wordt weergegeven wanneer u zich aanmeldt op de Website.

OM NOG VERDER TE GAAN

Ook andere hulpmiddelen helpen om de sporen van uw surfgedrag te beperken, zoals:

7. WIJZIGINGEN

Deze policy kan worden bijgewerkt, met name in toepassing van wijzigingen in de wetgeving of op de Website. De op de Website gepubliceerde versie van deze policy is steeds de versie die op dat ogenblik van kracht is. Wij nodigen u dan ook uit om deze regelmatig te raadplegen.

Indien nodig, wanneer wij andere analytische of marketingcookies zouden gebruiken, zal de cookiebanner opnieuw worden weergegeven om u in staat te stellen met het gebruik ervan in te stemmen of er bezwaar tegen te maken.