Hoe stel ik het draagsysteem correct in op mijn lichaamsgrootte?

Veranderd:
8/07/2020
FAQ
Installatie

• Het draagsysteem kan, afhankelijk van de lichaamsgrootte van de gebruiker, worden ingesteld in de standen S, M of L.
  • Borgnok (1) indrukken en in de richting van de pijl schuiven.
  • Rail (2) wegnemen.
  • Markering (3) zo uitlijnen met markering (4), dat deze met elkaar gelijk liggen.
  • Rail (2) aanbrengen.
  • Rail (2) tegen de richting van de pijl in trekken.
De rail (2) wordt vergrendeld met een klik.
  • Rail (2) op de linker en rechter schouderriem op dezelfde stand instellen.