De ontlaadtijd van mijn STIHL AR L accu duurt langer dan de looptijd van de gebruikte machine. Hoe is dat te verklaren?

Laatste update:
13/12/2021

De looptijd van de accumachine geeft weer hoe lang de motor van de machine draait.
De ontlaadtijd van de accu is hoe lang het duurt tot de accu leeg is.
Een geactiveerd apparaat zonder draaiende motor heeft weinig impact op het leeglopen van de accu. Daarom kan de ontlaadtijd langer duren dan de looptijd van de machine.