Hoe kan ik mijn STIHL AR L accu in het STIHL connected Portal koppelen?

Laatste update:
13/12/2021

• Selecteer in het STIHL connect pro portal het menu "Producten".
  • Selecteer "Product toevoegen" en volg de aanwijzingen op het beeldscherm.

Opmerking:
Om ervoor te zorgen dat je de STIHL connected Bluetooth®-functionaliteit van de accu kan gebruiken moet je bij de koppelprocedure het negencijferige serienummer van de accu invoeren. Dit vind je op het typeplaatje aan de achterzijde van de accu.