Hoe vaak worden de gegevens tussen de STIHL connected app en de STIHL cloud gesynchroniseerd?

Laatste update:
2/12/2021

Zodra de STIHL Smart Connector herkent dat je apparaat wordt gebruikt, wordt de werktijd meerdere keren per minuut aan de STIHL connected App bezorgd. De werktijd van een product wordt meerdere keren per minuut met de STIHL Cloud gesynchroniseerd wanneer de STIHL Smart Connector verbonden is met de STIHL connected App via een actieve internetverbinding. Als de verbindingen niet actief zijn, worden de gegevens tussentijds opgeslagen en bij de eerstvolgende mogelijkheid overgedragen.