Hoe vaak worden de gegevens tussen de STIHL connected app en de STIHL cloud gesynchroniseerd?

Veranderd:
16/09/2020
FAQ
Functionaliteit

Zodra de STIHL Smart Connector herkent dat uw apparaat wordt gebruikt, wordt de werktijd meerdere malen per minuut naar de STIHL connected app verstuurd. Bij een bestaande verbinding tussen de STIHL connected app en de connector alsmede een internetverbinding van de smartphone, worden de werktijden van de producten meerdere malen per minuut gesynchroniseerd met de STIHL cloud. Als de verbindingen niet actief zijn, worden de gegevens tussentijds opgeslagen en bij de eerstvolgende mogelijkheid overgedragen.