Kan ik een STIHL Smart connector ook zonder een smartphone gebruiken?

Veranderd:
16/09/2020
FAQ
Functionaliteit

Om alle functionaliteiten van STIHL connected te kunnen gebruiken, hebt u een smartphone alsmede een account in de STIHL connected app en het STIHL connected portaal nodig.
Het gebruik van een STIHL Smart Connector is ook zonder een smartphone mogelijk, maar dan kunnen er geen gegevens van de Smart Connector aan het STIHL connected portaal worden overgedragen.