Waarvoor is de STIHL connected app nodig?

16/09/2020
FAQ
Voorverkoop

De STIHL connected app is een centrale systeembouwsteen van STIHL connected. Deze is nodig om de door de STIHL Smart Connector verzamelde gegevens via wifi of mobiele dataverbinding van uw smartphone of tablet naar de STIHL cloud te verzenden. De gegevens staan dan in het STIHL connected portaal voor analyse voor u klaar. De STIHL connected app helpt u bij een betere planning en documentatie van uw eigen werkzaamheden.