Waarvoor is de STIHL connected app nodig?

30/11/2021

De STIHL connected App is een belangrijke bouwsteen van STIHL connected. De STIHL Smart Connector verzamelt gegevens, die via de STIHL connected App van uw smartphone of tablet naar de STIHL Cloud verzonden worden. In de STIHL connected Portal kan je met die gegevens aan de slag voor analyses. Zo kan je je eigen werktijd beter plannen en opvolgen. Bovendien kan je snel en gemakkelijk contact opnemen met je geregistreerde STIHL dealer onderhoud aan je apparaten.