De datamatrixcode in het batterijvak van de STIHL Smart connector wordt niet herkend door de app. Wat kan ik doen?

Veranderd:
8/07/2020
FAQ
Installatie

• Eerst controleren dat de internetverbinding van uw smartphone actief is.
  • Vervolgens proberen de datamatrixcode in het scanvenster van de app te plaatsen. Door het scanvenster aan te raken wordt opnieuw op de afbeelding gefocust. De afstand tussen smartphone en datamatrixcode variëren als focussen niet mogelijk is. Let op voldoende belichting.
  • Selecteer het toetsenbord-pictogram in de menubalk en voer het serienummer van de STIHL Smart connector in als de datamatrixcode niet kan worden geregistreerd.