Waarvoor is het meegeleverde bevestigingsmateriaal te gebruiken?

Veranderd:
8/07/2020
FAQ
Installatie

Het klittenband en de meegeleverde bouten, incl. onderlegringen, horen bij de STIHL Smart connector. Bij de bevestigingsmethoden door middel van "kleven" en "schroeven" mogen ook alleen de meegeleverde bevestigingsmaterialen worden gebruikt. Andere bevestigingsopties, zoals "klinken" of met behulp van "kabelbinders", zijn afhankelijk van de betreffende plaats van aanbrengen en moeten daarom passend worden uitgekozen en aangeschaft. Zie indien nodig de aanwijzingen in de handleiding.