Waarvoor is het meegeleverde bevestigingsmateriaal te gebruiken?

Laatste update:
25/11/2021

De klittenband en de meegeleverde bouten, incl. onderlegringen, horen bij de STIHL Smart Connector. Indien je de "kleven" en "schroeven" bevestigingsmethoden gebruikt, maak dan alleen gebruik van de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Andere bevestigingsopties, zoals "klinken" of "kabelbinders", kunnen ook gebruikt worden, afhankelijk van waar je de STIHL Smart Connector wil aanbrengen. Die horen passend te worden uitgekozen en aangeschaft. Zie indien nodig de aanwijzingen in de handleiding.