Ik vind de STIHL Smart Connector niet tijdens de installatie van mijn STIHL connected App. Wat kan ik doen?

Laatste update:
25/11/2021

Controleer of:

• Je smartphone zich binnen een bereik van 10 meter bevindt van de STIHL Smart Connector. Het kan tot 60 seconden duren vooraleer het apparaat herkend wordt.
  • Bluetooth en locatiebepaling geactiveerd zijn op je smartphone.
  • De smartphone voldoet aan de systeemvereisten.
  • De isolatiefolie tussen de knoopcelbatterij en de contacten in de behuizing van de Smart Connector werd verwijderd.
  • De batterij werd aangebracht met de juiste polariteit.
  • De led in de behuizing van de Smart Connector gedurende enkele seconden groen brandt na het aanbrengen van de batterij.

Als je de STIHL Smart Connector hierna nog steeds niet kan vinden in de STIHL connected App, dien dan een "Ondersteuningsvraag" in.