Hoe kan ik de productafbeelding wijzigen?

16/09/2020
Functionaliteit

Bij het installeren van een nieuw product kunt u aan dit product een productafbeelding uit de fotogalerij van uw smartphone toevoegen.
Het wijzigen van de foto's voor de reeds toegevoegde producten is momenteel niet mogelijk. Wij werken echter aan de realisatie van deze functie.
Tussenoplossing: wis het product (de productgegevens worden eveneens gewist) en voeg het product opnieuw toe. Nu kunt u een nieuwe foto selecteren.