Hoe kan ik mijn STIHL connected account wissen?

Veranderd:
16/09/2020
FAQ
Functionaliteit

Via de bewerkingsopties in het STIHL connected portaal kunt u uw persoonlijke account wissen in de accountinstellingen. Houd er wel rekening mee, dat hiermee alle persoonlijke gegevens en de productgegevens onherroepelijk worden gewist.