De locatie van mijn product wordt niet weergegeven of komt niet overeen met de daadwerkelijke locatie. Wat kan ik doen?

Veranderd:
16/09/2020
FAQ
Problemen oplossen

De locatieanalyse biedt geen lokaliseringsfunctie, maar is bestemd voor de gebruiksanalyse. Om ervoor te zorgen dat deze correct wordt weergegeven moeten de smartphone met de STIHL connected app en het betreffende STIHL product op de locatie zich binnen elkaars bereik bevinden. Het bereik bedraagt maximaal tien meter.