Wat betekent de melding "iMOW® is offline" in mijn iMOW® app?

Laatste update:
20/12/2021

De melding "iMOW® is offline" in de iMOW® app betekent dat de iMOW® robotmaaier momenteel geen internetverbinding heeft.
Dit kan de volgende redenen hebben:

• Er is sprake van een storing in de iMOW®:

Als er op het display van de iMOW® een foutmelding staat, kan deze met OK worden bevestigd.

• De ECO-modus is ingeschakeld:

Deze instelling vind je op het display van de iMOW® onder "iMOW® menu > Instellingen > Energiemodus > ECO".
    In de ECO-modus kan de robotmaaier alleen in de actieve tijden via de iMOW® app worden bediend. De overige tijd is de iMOW® offline, om accuvermogen te besparen. Als de ECO-modus is geactiveerd, deactiveer dan de ECO-modus. Controleer of de iMOW® nu via de iMOW® app commando’s ontvangt.

• De iMOW® heeft geen radiografisch signaal:

Wat staat er rechtsboven op het display van de iMOW® bij het radiografische signaal?
    o    Hoeveel balkjes worden er weergegeven?
    o    Wordt er een "X" of "?" weergegeven?

Aan de hand van het aantal balkjes kan de signaalsterkte worden bepaald. Hoe meer balkjes er gevuld zijn, des te beter is de verbinding. Een "X" geeft aan, dat er geen radiografisch signaal is gevonden. Controleer of er op het maaivlak wel bereik is.
    Opgelet: Wanneer de iMOW® wordt gewekt, wordt altijd eerst een "?" bij het radiografische signaal weergegeven. Dit betekent dat de radiografische verbinding tot stand wordt gebracht. Het vraagteken verdwijnt normaal gesproken na ongeveer een minuut.

• Het temperatuurbereik voor de iMOW® of het dockingstation wordt over- of onderschreden:

De bedrijfstemperatuur van de iMOW® en het dockingstation moet tussen +5 °C en +40 °C liggen.
    Bij hogere of lagere temperaturen werkt de iMOW® niet en verzendt deze ook geen signaal. Daarom wordt in de iMOW® app de melding "iMOW® is offline" weergegeven. Zorg ervoor dat de iMOW® alleen in een temperatuurbereik van +5 °C tot +40 °C wordt gebruikt.