Wat doet STIHL met mijn gegevens?

24/11/2021

STIHL verzamelt machine-, apparaat- en gebruiksgegevens. Die worden gebruikt om je zo goed mogelijk te ondersteunen. We gebruiken deze alleen voor het nakomen van het met jou bestaande contract en voor de support voor jouw producten. Bovendien genereren wij hiermee geanonimiseerde statistieken, zodat we onze producten en onze service kunnen blijven verbeteren, onze producten kunnen observeren en zo onze productveiligheid kunnen waarborgen.