Welke veiligheidsstanden heeft de iMOW® maairobot?

8/07/2020
FAQ
Werking

De iMOW® maairobot heeft 4 veiligheidsstanden. Afhankelijk van de stand worden er bepaalde blokkeringen en veiligheidsvoorzieningen actief:

• Geen: de iMOW® maairobot is niet beveiligd
  • Laag: diefstalbeveiliging is actief. Het koppelen van iMOW® en dockingstation en terugzetten van het apparaat op de fabrieksinstellingen is pas na het invoeren van de pincode mogelijk.
  • Middel: net als "Laag", maar bovendien is de tijdblokkering actief.
  • Hoog: net als "Middel", maar bovendien kunnen instellingen pas na het invoeren van de pincode worden gewijzigd.