Kan ik het mes of de messen van de iMOW® slijpen of naslijpen?

Laatste update:
26/04/2024

Het mes of de messen mogen niet worden geslepen of nageslepen. Controleer het mes of de lemmets regelmatig op beschadigingen, slijtage, barsten en gemakkelijke beweging. Dit voorkomt mogelijke storingen tijdens het maaien. Schade aan de messen of ontbrekende messen kunnen leiden tot onbalans en geluidsemissies. Regelmatig onderhoud en reiniging beschermen het apparaat tegen schade en verlengen de levensduur. Neem de informatie in je gebruiksaanwijzing in acht.