Hoe werkt de regensensor?

16/12/2021

De regensensor kan zodanig worden ingesteld dat het maaien bij regen wordt onderbroken of niet wordt gestart. De huidige waarde verschijnt in het menu onder "Instellingen" > "Regensensor" met een streepjesgrafiek. Druk voor het instellen van de sensor met 5 standen het stuurkruis naar links of rechts. Afhankelijk van de stand beïnvloedt u de gevoeligheid van de regensensor en de tijd gedurende welke de maairobot na regen wacht totdat het sensoroppervlak is opgedroogd.

In de iMOW® app kan de regensensor zo worden ingesteld dat het maaien bij regen wordt onderbroken of niet wordt gestart. De huidige waarde verschijnt in het menu onder "SMART" > "Weer" > "Regensensor" met een streepjesgrafiek. Om de sensor in te stellen, schuif je de regelaar naar links of rechts. Er zijn 5 standen beschikbaar. Bovendien kan de regensensor via "Instellingen" > "Regensensor" worden ingesteld. Met die standen verander je de gevoeligheid van de regensensor en hoe lang de maairobot na regen wacht totdat het sensoroppervlak is opgedroogd.