Wat zijn beperkte gebieden op de iMOW®?

24/04/2024

Verboden zones installeren.
Rond obstakels die de robotmaaier niet mag raken, bijv.

• Vijvers
  • Zwembaden
  • Bloemperken
  • Groentetuinen

rondom hindernissen die niet stabiel genoeg zijn,
rondom hindernissen die te laag zijn.
Je hoeft geen vaste obstakels af te bakenen met de opgegeven minimumhoogte. Houd er rekening mee dat de minimumhoogtes kunnen variëren afhankelijk van het iMOW® model.
Voor een betrouwbare werking moeten verboden zones in principe rond en niet ovaal of hoekig zijn. Ook mogen ze geen naar binnen gebogen bochten bevatten.

In je gebruiksaanwijzing vind je overeenkomstige installatie-instructies voor verboden zones.