Wat gebeurt er als ik mijn PIN (Mastercode) ben vergeten?

25/11/2021

Als u uw pincode bent vergeten, wordt u na 5 keer invoeren van een onjuiste pincode gevraagd de 4-cijferige "mastercode" in te voeren. Ook wordt de automaat uitgeschakeld.

Om de mastercode aan te maken, neemt u contact op met uw STIHL vakhandelaar of stuurt u rechtstreeks een e-mail naar iMOW® Support (support@imow.stihl.com).
Geef het 9-cijferige serienummer en de 4-cijferige datum door die op het display van de iMOW® worden weergegeven.