Cookie hantering

Vad är cookies?
En cookie är en liten textfil som lagras i din dator när du besöker vissa webbplatser. Vi använder cookies för att komma ihåg vad som finns i din kundvagn och hur långt du kommit i din reservation/beställning, att skicka kontaktförfrågningar, och för att komma ihåg dig om du kommer tillbaka till vår sida. För att kunna reservera eller köpa STIHL och VIKING produkter måste du tillåta användningen av cookies. Om du inte tillåter användningen av cookies, kan du se innehållet på vår webbsida, men du kommer inte att kunna skicka kontaktformuläret eller reservera/köpa produkter. Cookies kan inte skada din dator. Cookies som skapas av vår webbsida innehåller ingen personlig information som betal- eller kreditkortsinformation. Vi ger dig denna information för att visa att vi uppfyller gällande lagstiftning och för att visa att vi respekterar och skyddar din personliga integritet när du använder vår webbsida. Klicka här för att läsa vår Sekretesspolicy.

Mer information om cookies
Du kan läsa mer om cookies och hur de används på aboutcookies.org

Så använder vi cookies
För att kunna reservera/köpa STIHL och VIKING produkter, måste du tillåta användningen av cookies. Om du inte tillåter användningen av cookies, kan du se innehållet på vår webbsida, men du kommer inte att kunna skicka kontaktformuläret eller reservera/köpa produkter. Om du vill radera cookies som redan finns på din dator, så hittar du instruktioner på engelska för fyra av de vanligaste webbläsarna på någon av länkarna nedan:
- Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/de-de/windows7/block-enable-or-allow-cookies
- Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=de-DE
- Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen?esab=a&s=enable+and+disable+cookies&r=0&as=s
- Safari: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=de_DE

Våra cookies:

Våra villkor för cookies
I nedanstående lista kan de vilka cookiesvi i första hand använder och till vad:

CookieNoticeDisplayed Cookie / Hänvisning:
Vi använder denna cookie för att informationen om cookies inte visas igen när du en gång tillåtet användandet av våra cookies.

Cart Varukorg:
Denna cookie används för att identifiera innehållet i den aktuella varukorgen som ditt innehåll.

CartTotalCookie Cookie / Totalsumma varukorg:
Denna cookie används för att identifiera aktuellt antal artiklar i varukorgen.

__RequestVerificationToken / Säkerhets cookie:
Denna säkerhets cookie validera förfrågningar och ger ett skydd mot att andra användare kan komma åt dessa cookies.

lco Köpprocess cookie:
Denna cookie/kaka identifierar de sista stegen i din köpprocess.

Cookies tredje part
Vi kontrollerar inte inställningar för tredje parts cookies. Vill du ha mer information om tredje parts cookies rekommenderar vi dig att besöka tredje parts webbplatser för att läsa mer om hur de använder cookies. Observera att vi inte kan ta något ansvar för tredje parts webbplatser och deras innehåll. I listan nedan ser du vilka tredje parts cookies vi använder och vad de används till

Dela:
Dela använder cookies på olika sätt, speciellt för att dela innehåll i sociala media. Länk för mer information: http://support.addthis.com/customer/portal/questions/327365-cookie-audit

Google Google Analytics:
Använder cookies för att se hur webbplatsen används och analysändamål. Länk(ar) för mer information: http://www.google.com/intl/de_de/policies/technologies/cookies/

Möjlighet att dela innehåll
Om du använder dig av möjligheten att dela innehåll med vänner över sociala media, t.ex. via, Facebook eller Twitter, kan cookies skickas till dig från dessa sidor. Vi kontrollerar inte inställningarna för dessa cookies. Vill du veta mer om användandet av dessa cookies rekommenderar vi att du besöker respektive webbplats för mer information.