Trenger jeg en Internettforbindelse for å bruke STIHL connected-appen?

Sist endret:
14.08.2020

Du trenger ingen Internettforbindelse for å bruke appen. Heller ikke under bruk med enhetene dine må det være noen internettforbindelse, ettersom det foretas en lokal mellomlagring på Connector. For datautveksling mellom STIHL connected-appen og STIHL connected-portalen er imidlertid en internettforbindelse påkrevd (WLAN eller mobil dataforbindelse).

HAR DU SPØRSMÅL?