STIHL connected-appen min viser ingen STIHL Smart Connector-apparater i nærheten, eller leverer ingen aktuelle data lenger, selv om elektroverktøyene er konfigurerte. Hva kan jeg gjøre?lenger, selv om enhetene er konfigurert. Hva kan jeg gjøre?

Sist endret:
14.08.2020

Kontroller om følgende skjer:

• En funksjonsfeil hos STIHL connected-appen er utelukket. Logg deg eventuelt ut av STIHL connected-appen, lukk appen, åpne appen på ny og logg deg på igjen.
  • Batteriet ble satt inn med riktig polaritet.
  • Batteriet er ikke utladet. Ved behov setter du inn et nytt batteri.

Dersom data ikke oppdateres, bes du sende en "Support-henvendelse" via STIHL connected-appen.