Jeg finner ikke STIHL Smart Connector ved konfigurasjonen av STIHL connected-appen min. Hva skal jeg gjøre?

Sist endret:
14.08.2020

Kontroller om følgende skjer:

• Din smarttelefon med STIHL-appen befinner seg innenfor en rekkevidde på ti meter fra Connector. Det kan gå opptil 60 sekunder før appen gjenkjenner smarttelefonen.
  • Du har aktivert lokalisering og Bluetooth hos din smarttelefon.
  • Smarttelefonen oppfyller systemkravene.
  • Isolasjonsfolien mellom knappecellebatteriet og kontaktene i huset til Smart Connector ble fjernet.
  • Batteriet ble satt inn med riktig polaritet.
  • LED-lampen i huset til Smart Connector lyser grønt i noen sekunder etter at batteriet er satt inn.

Dersom betingelsene er oppfylt og du fremdeles ikke kan finne Smart Connector i STIHL connected-appen, må du sende en "Support-forespørsel" via STIHL connected-appen.