Hvordan fungerer regnføleren?

22.03.2021

Regnføleren kan stilles inn slik at klipping avbrytes eller ikke startes ved regn. Den aktuelle verdien er vist med en strekgrafikk i menyen under "SMART" > "Vær" > "Regnføler". Skyv regulatoren mot venstre eller høyre for å stille inn 5-trinns føleren. Regnføleren kan deretter justeres via "Innstillinger" > "Regnføler". Følsomheten til regnføleren samt hvor lenge robotklipperen venter på at føleroverflaten skal tørke etter at det har regnet, vil variere alt etter trinn.