Hvilke sikkerhetsnivåer er iMOW®-robotklipperen utstyrt med?

Geändert am:
07.10.2019
FAQ
Operation

iMOW®-robotklipperen har 4 sikkerhetsnivåer. Hvilke sperrer og sikkerhetsanordninger som aktiveres, avhenger av nivået som er valgt:

• Ingen: iMOW®-robotklipperen er ubeskyttet.
  • Lav: Tyverisikringen er aktiv. Du må legge inn PIN-koden for å kunne koble sammen iMOW® og dockingstasjonen eller gjenopprette fabrikkinnstillingene.
  • Middels: Som "Lav", men i tillegg er tidssperren aktiv.
  • Høy: Som "Middels", men i tillegg kan innstillingene først endres når riktig PIN-kode er angitt.