Har iMOW® robotgressklipper tyveribeskyttelse?

14.04.2021

iMOW® robotklipperen er utstyrt med tyverisikring. Når tyverisikringen er aktivert, utløses et alarmsignal ett minutt etter at robotklipperen har blitt løftet opp. For å unngå eller slå av alarmsignalet, taster du inn PIN-koden.
iMOW® robotklipperen registrerer når den blir løftet etter dekselet eller bærehåndtaket. Vær oppmerksom på at dette ikke er mulig i inndocket stand på fast underlag (dockingstasjon). Det blir ikke utløst alarmsignal hvis iMOW® løftes sammen med dockingstasjonen.

STIHL anbefaler at du velger et av sikkerhetsnivåene "Lav", "Middels" eller "Høy". Dette hindrer at uvedkommende endrer innstillingene/programmeringen for robotklipperen eller bruker den sammen med andre dockingstasjoner.

"Hovedmeny" > "Innstillinger" > "Sikkerhet" > "Ingen/Lav/Middels/Høy"

Sikkerhetsnivå     Merknad
Ingen Robotklipperen er ubeskyttet.
Lav Tyverisikringen er aktiv. For å koble sammen robotklipperen og dockingstasjonen eller gjenopprette fabrikkinnstillingene må PIN-koden legges inn.
Middels Som "Lav", men i tillegg er tidssperren aktiv.
Høy Som "Middels", men i tillegg må PIN-koden angis for å kunne endre innstillingene.

C-modellene har i tillegg en GPS-beskyttelse. Når GPS-beskyttelse er aktivert, får eieren av iMOW® robotklipperen en SMS- og push-melding hvis iMOW® fjernes fra hjemmeområdet.