Hvordan kan jeg konfigurere STIHL connected?

19.01.2022

Trinn 1: Registrering
For å kunne benytte funksjonene til STIHL connected må du først registrere deg hos STIHL connected.

Trinn 2: Installering av appen
Dernest må du laste ned appen STIHL connected for iOS eller Android og installere den. Deretter logger du deg på i appen med samme bruker-ID som du ble tildelt i forrige trinn.

Stap 3: Apparaten aanmaken in de app
De handigste manier om alle apparaten aan te maken is in de app* Scan eenvoudig de streepjescode op het apparaat of voer het serienummer handmatig in. Zo kunt u ook producten van andere fabrikanten aanmaken.
*Instellen kan natuurlijk ook via het STIHL connected Portal.

Trinn 4: Klargjøring av STIHL Smart Connector
Smart Connector:
Ta nå STIHL Smart Connector ut av forpakningen og åpne batterikammeret forsiktig med den vedlagte nøkkelen til batterikammeret. Fjern sikringsskiven under knappcellebatteriet. Nå kan du se datamatrix-koden, som du i neste trinn kan benytte til å forbinde STIHL Smart Connector med det ønskede produktet i appen.

Smart Connector 2 A:
Med få bevegelser kan du raskt og enkelt sette STIHL Smart Connector 2 A i drift. Nedenfor finner du en oversikt over de viktigste trinnene:
Først må du aktivere knappcellebatteriet. Sett på STIHL Smart Connector 2 A og la apparatet løpe.

Trinn 5: Paring av STIHL Smart Connector
Smart Connector:
Du kan nå forbinde et apparat som er lagt til i appen med din Smart Connector. Slik går du frem: Start prosessen via den respektive knappen i appen, og skanner deretter datamatrix-koden som frigis gjennom trinn 4. Legg nå knappcellebatteriet tilbake i STIHL Smart Connector og lukk batterikammeret.

Smart Connector 2 A:
Trykk på knappen. Du kan benytte apparatet etter paringen.

Trinn 6: Sett STIHL Smart Connector på apparatet
Sett nå STIHL Smart Connector på det apparatet som den ble paret med i forrige trinn. I appen STIHL connected finner du en veiledning for alle kompatible apparater, med en beskrivelse av hvor og hvordan STIHL Smart Connector bør festes. Bruk her enten de medfølgende skruene eller limflaten på baksiden av STIHL Smart Connector. Prinsipielt gjelder følgende: STIHL Smart Connector bør maksimalt befinne seg 10 cm unna motoren til ditt apparat.

Trinn 7: Sett i gang
Nå kan du styre dine apparater i STIHL connected. STIHL Smart Connector samler apparatdata og synkroniserer disse med din smarttelefon. Derfra sendes dataene sammen med lokasjonen* til STIHL Cloud.
*Posisjonen overføres dersom GPS er aktivert på din mobile enhet.