Hvordan tar jeg i bruk igjen iMOW®?

05.04.2024
Så snart det har blitt varmere i været og temperaturen i bakken ligger på rundt 10 °C, bør plenen klippes minst én gang ukentlig. Den første plenklippen bør vanligvis tas en eller annen gang mellom midten av mars og midten av april.
Hvis det imidlertid har vært en varm vinter, slik at gresset begynner å vokse tidligere, bør plenklippen fremskyndes. Hvis du gjødsler plenen etter vinteren, bør du la det gå i alle falle én til to uker før du tar i bruk iMOW®-robotklipperen.
Ved lengre tids driftsopphold (f.eks. over vinteren) bør du ta visse forholdsregler før lar iMOW®-robotklipperen gå i gang igjen på klippeområdet.
Nedenfor forklarer vi hvordan du forbereder klippeområdet og iMOW® optimalt for en ny sesong.

1. Klargjør klippeområdet

Fjern eventuelle fremmedlegemer, og klipp plenen med en vanlig gressklipper hvis gresset er svært høyt.

2. Koble til ladestasjonen

Frigjør ladestasjonen, og koble strømforsyningen til strømnettet.

Kontroller alle tilkoblingene og kablene på ladestasjonen. Kontroller eventuelt avgrensningstråden under ladestasjonen.

3. Sjekk installasjonen

Før robotklipperen kan tas i bruk, må det bekreftes at trådsignalene fra ladestasjonen mottas riktig. Ved behov kobler du sammen ladestasjonen og iMOW®-robotklipperen på nytt som beskrevet i bruksanvisningen. Denne prosedyren kan gjøres på nytt etter vinterlagring eller hvis det er gjort endringer i hagen.

4. Lad opp batteriet, og aktiver iMOW®

Plasser iMOW® i ladestasjonen. Ved behov kan du aktivere robotklipperen ved å trykke på en knapp. Ladingen starter automatisk, og robotklipperen er klar til bruk igjen.
Hvis iMOW® ikke kan slås på eller ingenting vises, må du kontakte STIHL forhandleren.
Sjekk deretter innstillingene på enheten for den kommende sesongen. Vær oppmerksom på at de respektive innstillingene varierer avhengig av iMOW®-modellen.

Innstillinger på iMOW®

Innstillinger på iMOW® RMI