Miten pitkä viive tavallisesti on, kun annetaan komentoja iMOW®-sovelluksen kautta?

Geändert am:
8.7.2020
FAQ
Operation

Ihanneolosuhteissa tekninen prosessointi kestää sekunnin. Todelliseen viiveeseen vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi iMOW®in matkapuhelinyhteyden signaalin voimakkuus (GPRS-vastaanotto), älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen matkapuhelinyhteyden signaalin voimakkuus sekä älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen nopeus.