Mitä turvatasoja iMOW® robottileikkurissa on?

Geändert am:
7.10.2019
FAQ
Operation

iMOW® robottileikkurissa on neljä turvatasoa. Tietyt lukot ja suojalaitteet ovat aktiivisia tietyillä tasoilla:

• Ei mit.: iMOW® robottileikkuri on suojaamaton.
  • Matala: Varkaussuoja on aktiivinen. PIN-koodi on annettava, ennen kuin luodaan iMOW®in ja latausaseman välinen liitäntä tai palautetaan laite tehdasasetuksiin.
  • Keski: Kuten "Matala", mutta lisäksi käytössä on aikalukko.
  • Korkea: Kuten "Keski", mutta asetuksia voi muuttaa vain antamalla PIN-koodin.