Kan jeg også anvende en STIHL Smart Connector uden at have en smartphone?

Ændret den:
21-09-2020

For at kunne bruge alle funktionaliteter fra STIHL connected skal du have en smartphone samt en konto i STIHL connected-appen og på STIHL connected-portalen.
Det er ganske vist muligt at anvende en STIHL Smart Connector uden en smartphone, men du vil ikke være i stand til at overføre de genererede data i STIHL connected-portalen.