Hvad bruges STIHL connected-appen til?

21-09-2020

STIHL connected-appen er en central systemkomponent i STIHL connected. Den anvendes til at overføre de data, som STIHL Smart Connector har indsamlet, fra din smartphone eller tablet til STIHL Cloud via wi-fi eller et mobilt datanetværk. Derefter er dine data tilgængelige i STIHL connected-portalen, så du kan analysere dem. STIHL connected-appen hjælper dig med at forbedre din planlægning og dokumentere din egen arbejdsindsats.