Datamatrixkoden i batterirummet på STIHL Smart Connector registreres ikke af appen. Hvad kan jeg gøre?

Ændret den:
08-07-2020

• Kontrollér først, at din smartphone har en aktiv internetforbindelse.
  • Prøv derefter at bevæge datamatrixkoden ind i appens scanningsvindue. Når du trykker på scanningsvinduet, fokuseres billedet automatisk igen. Variér afstanden mellem smartphonen og datamatrixkoden, hvis det ikke er muligt at fokusere. Sørg for, at der er tilstrækkelig belysning.
  • Hvis datamatrixkoden ikke kan hentes, skal du vælge tastaturikonet i menulinjen og indtaste serienummeret for din STIHL Smart Connector.