Hvad skal det medfølgende fastgørelsesmateriale bruges til?

08-07-2020

Klæbebåndet og de medfølgende skruer, inkl. underlagsskiver, er tilpasset STIHL Smart Connector. Ved fastgørelse med metoderne limning og skruning er det også kun de medfølgende fastgørelsesmaterialer, der må anvendes. Muligheden for at bruge andre fastgørelsesmetoder, som f.eks. nitning eller kabelbinder, afhænger af dimensionerne af det pågældende monteringssted og skal derfor vælges og tilvejebringes, som det er passende. Følg anvisningerne i betjeningsvejledningen efter behov.