Min STIHL connected-app viser ingen STIHL Smart Connector-enheder i nærheden eller leverer ikke længere aktuelle data, selvom redskaberne er konfigureret i appen. Hvad kan jeg gøre?

Ændret den:
21-09-2020

Kontrollér, om følgende passer:
• Fejlfunktion i STIHL connected-appen er udelukket. Log om nødvendigt af STIHL connected-appen, luk appen, genåbn appen, og log ind.
• Batteriet blev sat i med korrekt polaritet.
• Batteriet er ikke tomt. Indsæt om nødvendigt et nyt batteri.
Hvis dataene ikke opdateres, skal du oprette en "Support Request" via STIHL connected-appen.